Om oss

Den här sidan ska fungera som en informativ källa att ösa ur. Detta för alla typer av företag och oavsett bransch eller storlek. Vi ska skriva om ekonomi och ge igenom alla viktiga saker att tänka på där. Utöver detta så kommer vi även att gå igenom allt tänkbart om företagande.

Vi hjälper företag att komma igång och att ta nästa steg

Idag så har kartan ritats om. Störst går inte alltid först. Faktum är att företag med lite snabbare fötter ofta gör de stora vinsterna idag. I en digital tid och i en global värld så måste man anpassa sig efter verkligheten och våga implementera nya lösningar i verksamheten. Nyfikenhet och mod är två faktorer som har en avgörande betydelse. Det är lättare att vända på en vattenskoter än på en Finlandsfärja och därför kan mindre företag ha en fördel.

Spelet om kunderna är inte alls lika riggat som det var för några år sedan: alla har samma chanser och vi ska här titta närmare på hur man – genom exempelvis smart marknadsföring – kan nå nya kunder, öka omsättningen och skapa en lucka till sina konkurrenter.

Vi lever för företagande och vi har genom åren haft flertalet framgångsrika företag inom olika branscher. Målet är inte att visa upp vår egen förträfflighet. Det handlar snarare om att ge svart på vitt kring vad ett företagande innebär, vad man ska undvika och vad man ska fokusera på. Vi vill, helt enkelt, ge dig tips, fakta och ny inspiration. Välkommen!