Kategorier
Annat

Miljösmart körtid med laddstation för företag

Framtiden är redan här och den heter elbil. Snart är hybrider omoderna och det blir enbart eldrift som gäller. Är ditt företag redo? Annars är det hög tid att skaffa laddstation för företag.

Under senare år har utvecklingen skenat och detta är enbart positivt. Ofta menas ju något panikartat med detta uttryck men det är hög tid nu att avveckla fossila bränslen. Allt fler väljer att köpa rena elbilar idag. Med eldrift kommer också stor efterfrågan på laddstationer.

Säkert har du redan idag anställda som köpt eller funderar på att köpa eldrivna fordon. Kanske är du också där själv. Anställda med tjänstebil som drivs med el behöver kunna ladda dem på arbetsplatsen. För att det ska fungera som tänkt med användningen måste förstås problemet med laddning lösas på ett smidigt sätt.

En rimlig lösning med laddstation

Utvecklingen med en stor ökning av antalet fordon med eldrift gör att allt fler ser till att ordna laddstationer. Idag är det redan vanligt på bensinstationer och vägkrogar och liknande. Bostadsrättsföreningar laddar för fullt. Privatpersoner med elbil skaffar förstås laddstation, och arbetsgivare och företag hakar på.

Ett företag där det finns möjligheter att ladda bilen är ett attraktivt ställe att ha anställning vid. Som anställd behöver du inte fundera under arbetsdagen. Du vet att din bil är laddad och därmed körbar då du ska göra tjänsteärenden. När du vänder hemåt efter arbetstidens slut är bilen fullt laddad.

Att installera laddstation är att visa empati. Empati för de anställda och för klimatet som vi alla är beroende av. Läs mer om laddstationer på denna sida: laddstationföretag.se