Kategorier
Jobb

Testa något nytt med Rusta och Matcha

Står du och trampar i samma spår hela tiden? Har du fastnat i en ond cirkel du verkar inte kunna bryta? Det kan vara utmanande att hitta ett jobb, men med rätt hjälp från Rusta och Matcha blir det enklare.

Att få ett jobb är inte enkelt för alla. Det beror inte på att något är fel. Arbetsvärlden kan vara krävande. Numera kräver många arbetsgivare utbildning, erfarenhet och en viss ålder. Men vad händer då med de som inte uppfyller dessa krav? Man måste börja någonstans. Är du fast i ett läge där du inte har lyckats hitta ett jobb ännu? Då är det troligt att du är en del av Arbetsförmedlingen som ger både ekonomiskt stöd och hjälp med jobbsökandet. De erbjuder också tjänster som Rusta och Matcha, vilka kan vara till stor hjälp för att hitta ett jobb.

Rusta och Matcha ger dig en möjlighet

Det är viktigt för oss människor att ha något att sysselsätta oss med, även om vi inte har ett jobb. Att ha en rutin kan vara givande. På Rusta och Matcha hjälper de dig med detta. De stöttar dig i att planera utifrån dina förutsättningar och hitta ett jobb som passar dig. Denna möjlighet kan vara avgörande för dig. Det kan vara det som leder till att du får ett jobb och ger dig chansen att leva det liv du önskar. Om du får möjligheten att delta i detta program, tveka inte. Det är en tjänst som har hjälpt många människor att hitta arbete. Din coach kommer att bistå med att matcha dig med passande jobb.

För mer information om tjänsten Rusta och Matcha, besök denna hemsida: www.rustaochmatcha.biz