Kategorier
Säkerhet

Axema – ett smidigt passersystem

Öka säkerheten i dina lokaler, släpp inte in fler än de som ska släppas in. Med Axema får du ett enkelt och smidigt system att använda dig av. För en nyckelfri vardag är Axema lösningen.

Vill du ha ett smidigt system som är enkelt att förstå? Idag finns det helt otroliga saker ute på marknaden som gör det enklare att kontrollera vem som ska ha tillgång till vad. Har du lokaler där du vill hålla vissa dörrar låsta för andra? Med axema i systemet blir det enkelt att göra. Oavsett om du ska ha det på en dörr, eller om du ska ha det på hundra dörrar. Dessutom kan du själv välja tiden då det ska vara igång. Vill du ha låsta dörrar på en specifik tid, ändrar du som admin det enkelt själv. Axema passar in på de flesta ställen där man tänker på säkerheten och smidigheten med att slippa nycklar.

Enkelt att förstå sig på Axema

Många drar sig från att göra saker för man tror det ska vara för svårt. Detsamma kan vara om man ska köpa ett helt nytt system. Men du kan andas ut. Trots att det är ett väldigt bra system som kan styra många dörrar, så är det enkelt. Du behöver inte ägna en massa tid åt administrationen, utan kommer enkelt åt det över webben. Trots att det är säkert så behöver det inte vara svårt. Fler fördelar med axema är att om en passerbricka försvinner, då loggar du in och skriver enkelt ut den som nyckel.